fbpx

BLANDEDE VARER

Gamle ting fra markeder i Frankrig til tidens boligindretning, som  jeg ikke kan lade blive stående.

Gamle ting og sager fra loppemarkeder.

Jeg finder de fleste af mine ting på professionelle antikmarkeder og hos antikvitetshandlere i Frankrig. Ofte er det svært at gå forbi de mange dejlige ting som passer ind i den Nordisk boligindretning.

De franske hattehoveder er en evig inspiration til pynt i hjemmet. Det rå træ i smukke former pynter overalt. Hattehovederne blev brugt som formgivning af filthatte. Modisten som hattemageren også kaldes havede et utal af disse forme og heldigvis har mange af disse overlevet moderne produktionsmetoder.

De tykke fransk spækbrædder af træ pynter også i køkkenet og til servering af ost og pølser. En stor stabel på køkkenbordet signalerer overskud og madglæde.

Antikke og gamle Lokkeænder er naturligvis til pynt og dekoration. Sæt dem i vindueskarmen, på et sidebord, eller på toppen af skabe eller overskabene i køkkenet. Der kan  stå mange 🙂 

Gamle franske salatbestik er også en fin ting. De smukke håndtag af sølv er smukt dekoreret i at utal af mønstre og faconer. Gaffel og ske enden er lavet af ben, hårdet træ og de fineste af sort ibenholt.

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

11 + 5 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489