fbpx

Få inspiration til boligindretning hos Villaverte

Dette er stedet for dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud
af din boligindretning. Jeg har i de sidste 15 år arbejdet med gamle franske ting og billedkunst til boligindretning. Jeg håndplukker helt særlige produkter, som jeg mener passer godt ind i dages stil. Jeg har udelukkende gamle og antikke ting i høj kvalitet, der passer sammen med ny og arkitekttegnet indretning.

Vælg her og indret din helt egen og særlige stil.

Vores billedkunst og interiør er hentet på markeder og hos professionelle antikvitetshandlere i Frankrig, Belgien og Sverige. Se vores unikke produkter og reserver dem her.

Husk at tilmelde dig Nyhedsbrevet.
Jeg sender kun ud når jeg har nye varer.

 Udvalg af nyeste varer

Få inspiration til boligindretning hos Villaverte. Herunder ser du et tilfældigt udvalg af de nyeste varer. Her finder du en blanding af alle varer, mens du på de andre sider finder de enkelte varegrupper.  På siden “Nyeste varer”  finder du de varer som jeg senest har lagt op. Samtidigt med at jeg lægger op udsender jeg et nyhedsbrev til alle tilmeldte. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du besked via en mail. Du kan altid afmelde dig igen og jeg videregiver og dler ikke din mailadresse til andre.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

10 + 3 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489