fbpx

Gamle møbler fra Frankrig og Sverige

Franske langborde, franske havemøbler eller små borde fra Sverige med lange slanke ben. Det er nogle af de møbler vi hos Villaverte interesseres os for og har til salg en gang imellem når vi støder på dem.

Langborde.

De fanske langborde også kaldet baguetborde passer perfekt ind i nutidens boligindretning. Typisk er det langborde med en skuffe i enden. Oprindeligt til brød, men i dag nok mere praktisk til bestik eller dagligdagens huskesedler ol. Vi går efter det enkle look, vores ben skal kunne komme under sargen og benene skal være lange og slanke.

Små borde fra Sverige

De svenske gustavianske små borde med lange slanke ben og en skuffe eller hylde er noget af det smukkeste til dit hjem. Det kan anvendes overalt i hjemmet. Som sidebord til stol eller sofa, eller som selvstændigt bord på enhver ledig vægsplads.

Franske havemøbler.

Franske Café borde, små klapborde til haven i runde eller firkantede former, ofte med et lille hul til parasollen, kan stå over alt i haven, men også inde i drivhuset eller udestuen er de velegnende der hvor der ikke er så meget plads. De hygger overalt og passer i næsten enhver situation.

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

7 + 2 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489