fbpx

Smukke Franske spækbrædder i træ

Smukke Franske Spækbrædder i træ,  kan jeg bare ikke få nok af – de er fantastisk smukke stablet i et hjørne på køkkenbordet, i vindueskarmen eller bare liggende frit på bordet. Server din mad på dem, anvend skærebrædtet som bordskåner, eller som serveringsfad for ost, pålæg og grilmad.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få besked når jeg lægger nye lysestager på siden

Smukke Franske spækbrædder i træ

Smukke Franske spækbrædder i træ kan bruges til mange ting. Det meste af tiden bruger man det jo slet ikke. Fordelen ved de smukke franske spækbrædder er at de er meget dekorative i køkkenet. Især hvis man har flere og de står lidt i lag.

Hvad kan man bruge de tykke Franske spækbrædder til.

Ud over at de er flotte til dekoration i køkkenet så er de også flotte at servere mad og varme ting på.

De er perfekte til et ostefad. En osteplanke med lækre oste fra Frankrig og en stor klase vindruer serveret på et tykt smukt fransk spækbrædt kan ikke gøres mere eksklusivt.  Ofte er de bulede af slid og ælde, men det gør jo ikke noget at vindruerne ligger i midten hvor bulen er og ostene rundt om. Ofte er ostene heller ikke så store så selv om de står lidt skråt så kan man sagtens skære alligevel.

En charcuteri planke er heller ikke så dum. Udvalgte Franske eller spanske pølser evt.  blandet med franske oste og friskskårne grøntsager og små glas med oliven, knas og soteterninger. Paté og postejer kan ligeledes udmærket lægges på et salatblad. Så mangler man bare lidt flute og et glas vin.

Ring eller send os en mail hvis du har spørgsmål

Addresse

Ole Steffensvej 5 1.sal
2930 Klampenborg
Danmark

Kontakt

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489