fbpx

Flot champagnekøler – sølvspand med ringe

DKK 1,195.00

Solgt

Beskrivelse

Flot champagnekøler – sølvspand med ringe.

Bliv klar til nytårsfesten med denne flotte champagnekøler. Fyldt med is og en champagneflaske så er du klar.

Champagne skal nydes til festlige lejligheder eller romantiske stunder.

Champagnekølere fås i et utal af størrelser og faconer. De fleste er dog til en eller to flasker.  Typisk er de lavet i sølvplet eller massivt blankt metal. En smal spand holder din champagne eller vin kold i lang tid. De store åbne champagnekølere er super flotte, men flasken ligger lidt mere oven på isen hvorfor man skal være mere opmærksom på tildækningen og rigtig starttemperatur.

Den ideelle serveringstemperatur for champagne er 9-11 grader for at opnå den maksimale nydelse i duft og smag. Det anbefales at du køler champagnen i køleskab inden brugen. Tag den ud af køleskabet nogle timer før så den ligger omkring de 10 grader.

Når champagnen skal serveres fylder du spanden halvt op med is og fylder koldt vand til ca. 2/3. På den måde kan du sænke flasken ned mellem isterningerne. Hvis du kun har is er det svært at få flasken ned under isen.

I store brede champagnekølere skal der mere is idet flasken ligger mere vandret og vandet lettere skvulpe ud over kanten.

Åbning af Champagne.

Uden at ryste flasken fjerner du først folien omkring “stålburet”, som ståltrådsnettet omkring champagneproppen kaldes. Herefter fjerner du forsigtigt selve “stålburet”.

Champagneproppen er ny synlig og det er vigtigt, at du ikke ryster flasken mens du åbner flasken.
Hold nu flasken i en skrå vinkel på ca. 45 grader og vrid den forsigtigt. Som regel giver den let efter og du kan nu lirke den fri. Med to tommeltotter trykker du nu poppen forsigtigt ud af flasken. Som regel smutter den ud af flasken med et karakteristisk knald, som opstår, når du frigiver trykket i flasken.

Med denne metode undgår du at flaske skummer over og du beholder boblerne i champagnen i stedet for at at det halve løber over og sviner gulvtæpper og møbler.

Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev så får du besked når jeg lægger nye varer op på siden, som f.eks denne Flot champagnekøler – sølvspand med ringe.