fbpx

Antik Julepynt

 

Antik julepynt – gamle julekugler, stjerner og julekugler med facon som nisser, dyr eller musikinstrumenter – Sjældne og udsøgte ting til juleudsmykningen.

Husk at tilmede dig mit nyhedsbrev hvis du vil først i køen, når der er nye varer. Du kan altid melde dig af igen, og jeg sender kun, når der er nye varer.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Gammel antik julepynt

Gammel julepynt

Gammel julepynt – gamle julekugler, stjerner og julekugler i forn af nisser, dyr eller musikinstrumenter – Sjældnet udsøgt juleudsmykning.

Julepyntens historie

Den første julepynt og jueltraæet dukker op 1700 tallet med simple spiselige hjemmelavede sukkerting og vokslys sat fast med ler på grenene. I 1800 tallet kommer der mere til, bla. lyseholderne af metal som vi kender dem i dag, med en metalstang med kugle i bunden og en metal spindel til at skrue stearinlyset ned i. Det bedste bevis vi har fra 1800 tallet er Peters Jul og Peter Fabers julesalme “Højt fra træets grønne top”. i 1900 tallet begynder glaskugler, engle og muskikindtrumenter at dukke op og udvikler sig til de ting vi i dag anser som antikke gamle julekugler mv.

Se mere om julepynt her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

8 + 6 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489