fbpx

Gamle franske Sifonflasker

 

Smukke gamle franske sifonflasker til din boligindretning. Stil den i vindueskarmen hvor lyset udefra lyser glasset og de indgraverede logoer og varemærker smukt op. Eller sammen med andre glas og flasker rundt omkring i dit hjem.

Husk at tilmede dig mit nyhedsbrev hvis du vil først i køen, når der er nye varer. Du kan altid melde dig af igen, og jeg sender kun, når der er nye varer.

Gamle franske sifonflasker

Flotte gamle sifonflasker

Flotte gamle franske sifonflasker fås i flere farver. De mest almindelige er nok blå, men hvide grønne og lyserøde, i et utal af farvevarianter, er utroligt fascinerende, når de står sammen.

Oprindeligt blev de fyldt op med frisk vand og CO2 ganske som vi kender det fra plastic flaskerne i dag.

Systemet med et rør ned gennem proppen og en ventil i toppen blev opfundet af to franskmænd i starten af 1829. Sifonflaskerne havde deres storheds tid i 20′ og 30′. Flaskerne blev lavet i Tjekkoslovakiet der var de eneste der kunne lave så tykt glas, der var nødvendigt for, at flaskerne ikke skulle eksplodere.

Læs mere om sifonflaskernes spændende historie på Seltzers hjemmeside eller på den engleske  Adcock producent af karboniseret vand.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

13 + 14 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489