fbpx

Franske antikke prismelysekroner, gamle industrilamper og Lysestager

Hos Villa Verte finde du et stort udvalg af franske gamle  prismelysekroner. Der findes mange varianter og størrelser. Fælles for dem er, at de er hyggelige og giver en særlig stemning i rummet. De mange prismer, nogle i farvet glas reflekterer og spejler lyset i hele rummet.

Franske industrilamperne giver et mere råt og maskulint look til den moderne boligindretning.

Mens sakselamper , Jieldelamper og lyssestagerne generelt kan bruges i alle rum i din bolig og i sommerhuset.

Alle lamper og lysekroner er fuldt funktionsdygtige og er gennemgået for tekniske fejl. Lige klar til at blive hængt op i dit hjem.

Jeg finde de gamle lamper, kroner og stager på markeder i Frankrig. Om vinteren kører vi korte ture i det nordlige frankrig, mens vi i forår og efterår bevæger os længere sydpå. Ofte er prismelysekronerne beskidt og lasede og mangler prismer. Derfor samler jeg også på løse prismer. Selv disse er ikke helt billige og koster mellem 1-5 € pr styk afhængigt af størrelse og alder. Sælgerne ved jo godt at de skal bruges til at fuldføre en lysekrone der mangler 3 prismer.

For de lofthængte lysekroner gælder det at kæderne som regel kan forkortes, forlænges eller helt udskiftes. Messing kæder kan købes i dit lokale byggemarked. HVis du skal have forlænget en kæde skal ledningen normalt også forlænges. Her skla du have en elektrikker til at lodde en lednign på i den rigtige farve og længde.

 

 

Retur til forsiden

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

5 + 7 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489