fbpx

Hvem er Villaverte

VillaVerte er en fransk, dansk, svensk interiør webshop, hvor du kan købe de skønneste ting til din bolig og til din have. Du har mulighed for at se varerne fysisk inden du køber i vores showroom i Klampenborg. For at du ikke skal komme forgæves, bedes du bestille tid og fortælle mig hvilken type af varer du er interesseret i, idet en del af varerne er pakket ned og på lager.

Pernille Kure

Mit navn er Pernille. Jeg har 12 års erfaring indenfor boligindretning og handel med gamle franske og svenske boligting. Jeg har en særlig kærlighed overfor fransk design. Jeg elsker masser af lys, symetri og ballance i mit hjem. Det afspejler de ting jeg køber og den stil, som du kan finde her på siden.

Find vej til Villaverte

Villaverte ligger på Ole Steffensvej i Tårbæk. Her er kun en smal sti mellem fikserhusene og du er nød til at parkere på Tårbæk Strandvej , f.eks langs skoven. Her er 2 timers parkering. 

Følg stien ned mod vandet og gå til venstre, når du kan se den store 3 etages gule murstensvilla.  Jeg bor på 1 sal, ring til mig eller ring på dørklokken i midten.

Jeg har de fleste varer pakket af vejen. For at du ikke skal komme forgæves bedes du lave en aftale så jeg kan finde det frem du gerne vil se på.