fbpx

Villavertes historie

Villavertes historie startede med en  hjemmeside virksomhed i 2007. Jeg havde i de foregående 2 år drevet en fysisk butik, med salg af gamle ting fra Sverige og Frankrig, på Rådhusvej i Charlottenlund. Jeg havde fået orlov fra mit kontorjob og havde lyst til at prøve, at være selvstændig. Det var to lærerige år 24/7 uden en eneste fridag. Efter 2 år med skiftende partnere var jeg mæt. Jeg solgte rub og stub og lukkede butikken.

Men jeg fortsatte med at købe ind!  Jeg elsker at handle og købe smukke ting, men det gik jo ikke rigtigt uden et sted at sælge varerne. De begyndte at hobe sig op.

I de første 2 år havde jeg fået etableret et stort kontaktnet med lokale- og professionelle markeder og en stribe af antik handlere. Især turene til Frankrig og de spændende professionelle markeder trak i mig.

Jeg besluttede mig derfor for, at handle på nettet og fik lavet en hjemmeside. Alt hvad jeg havde købt af varer i mellemtiden og en god del af vores private indbo, røg med på siden med nye varer, og så var jeg i gang.

I starten var det de svenske varer, der trak mest. Imidlertid købte jeg for billigt ind og brugte for lang tid på at sætte i stand. Langsomt skiftede jeg over mod de Franske varer og øgede kvaliteten, til det sortiment jeg har i dag.

I 2019 har jeg fået opdateret min hjemmeside til en ny platform.  Jeg er kommet på Instagram #villavertecph og Facebook og forsøger, at følge med på de nye medier. Villaverte er blevet mere kendt, men konkurrencen og forventningerne er også større.

Efter 15 år i faget, kender jeg mange gode indkøbssteder. Det er sjovt at møde kendte ansigter, når man sidder og spiser morgenmad efter et loppemarked, et eller andet sted i en lille by i Frankrig. Og hyggeligt at spise aftensmad med kendte kolleger fra Belgien eller Sverige, på lokale restauranter inden næste dags loppemarked. Hvor vi igen kæmper om de samme varer – hvem kommer først.

Villaverte i dag

I dag har jeg udelukkende en netbutik og et showroom, som jeg har hjemme. Alle mine varer er pakket af vejen i et stort kælderrum. Hvorfor det ikke er muligt at se alle varer, når du kommer forbi.  Jeg finder gerne det udvalg frem, som du er interesseret i og vi aftaler hvornår du kommer.

Jeg henter fortsat selv varerne i Frankrig. På professionelle markeder og hos det netværk, som jeg har etableret igennem de sidste 15 år. Jeg kører ca. 4 gange om året og så er der nye varer på hjemmesiden. Hold øje med hvornår jeg lægger de nye varer op ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

1 + 3 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489