fbpx

Find vej til Villaverte – Besigtigelse efter aftale

Find vej til Villaverte  med dette lille kort og vejledningen ved siden af . Der er 2 timers parkering på hele Taarbæk Strandvej.

Find vej til Villa Verte og en parkeringsplades

Find vej til Villaverte

Villaverte ligger på Ole Steffensvej i Tårbæk. Det er kun en smal sti mellem fikserhusene og du er nødt til at parkere på Tårbæk Strandvej , f.eks langs skoven. Her er 2 timers parkering. 

Find vejskiltet og følg stien ned mod vandet og gå til venstre, når du kan se den store 3 etagers gule murstensvilla.  Jeg bor på 1. sal, ring til mig eller ring på dørklokken i midten.

Jeg har de fleste varer pakket af vejen. For at du ikke skal komme forgæves, bedes du lave en aftale, så jeg kan finde det frem du gerne vil se på.

Skriv en mail og bestil tid 🙂

Ring til mig på 30271179

Retur til forsiden

Gå på opdagelse i Taarbæk 

 

Villavertes historie.

Villaverte startede som hjemmeside virksomhed i 2007. Jeg havde i de foregående 2 år drevet en fysisk butik, med salg af gamle ting fra Sverige og Frankrig, på Rådhusvej i Charlottenlund. Jeg havde fået orlov fra mit kontorjob og havde lyst til at prøve, at være selvstændig. Det var to lærerige år 24/7 uden en eneste fridag. Efter 2 år med skiftende partnere var jeg mæt. Jeg solgte rub og stub og lukkede butikken.

Men jeg fortsatte med at købe ind!  Jeg elsker at handle og købe smukke, men det gik jo ikke rigtigt uden et sted at sælge varerne. De begyndte at hobe sig op.

I de første 2 år havde jeg fået etableret et stort kontaktnet med lokale og professionelle markeder og en stribe af antik handlere. Især turene til Frankrig og de spændende professionelle markeder trak i mig.

Jeg besluttede mig derfor for at handle på nettet og fik lavet en hjemmeside. Alt hvad jeg havde købt af varer i mellemtiden og en god del af vores indbo, røg med på siden med nye varer, og så var jeg i gang.

I starten var det de svenske varer, der trak mest. Imidlertid købte jeg for billigt ind og brugte for lang tid på at sætte i stand. Langsomt skiftede jeg over mod de Franske varer og øgede kvaliteten, til det sortiment jeg har i dag.

I 2019 har jeg fået opdateret min hjemmeside til en ny platform, jeg er kommet på Instagram og Facebook og forsøger at følge med på de nye medier. Villaverte er blevet mere kendt, men konkurrencen og forventningerne er også større.

Efter 16 år i faget, kender jeg mange gode indkøbssteder. Det er sjovt at møde kendte ansigter, når man sidder og spiser morgenmad efter et loppemarked, et eller andet sted i en lille by i Frankrig. Og hyggeligt at spise aftensmad med kendte kolleger fra Belgien eller Sverige, på lokale restauranter inden næste dags loppemarked, hvor vi igen kæmper om de samme varer – hvem kommer først.