fbpx

Din indkøbskurv hos Villaverte

Din indkøbskurv hos Villaverte er forhåbentlig fyldt med skønne ting til din bolig. Jeg finder selv mine varer på markeder i Frankrig og sælger dem via hjemmesiden og Instagram. Du er altid velkommen til at kontake mig hvis du har spørgsmål. Se herunder hvordan du får leveret og betalt

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Når du reserverer dine varer, får du en bekræftelse på at reservationen er gået igennem. Jeg vil herefter kontakte dig og aftale levering eller afhentning. Samtidig aftaler vi betaling, hvor du kan afregne kontant ved afhentning eller via MobilePay og bankoverførsel af den samlede pris.

Du kan se mine forretningsbetingelser her.

HUSK at tilmelde dig til mit nyhedsbrev.  Så kommer du forrest i køen, når jeg har nye varer på hylderne.  Du bliver ikke overrendt af mail fra mig. Til dato har jeg højst sendt 4 nyhedsbreve ud om året. Du kan altid afmelde dig igen.

Du kan også følge med på Instagram på #villavertecph hvor jeg ugentligt lægger inspiration og enkeltnyheder op.