fbpx

Gamle franske Cafeskåle

Gamle franske cafeskåle med gamle smukke motiver og vidunderlig patina. Antikke cafe au lait skåle med stempler og oprindelse i bunden. Det franske navn for disse vidunderlige små skåle er Bol a cafe au lait. De findes i et uendeligt antal varianter i de vidunderligste farver, motiver og mønstre, store og små.

Brug dem til din morgenmad, til gæster eller bare til dig selv til snack og slik, ting og ingenting. Stable dem i bunker efter farve og mønstre, med bunden op eller ned. De pynter og liver op eller sætter lige prikken over i’et i dit nye køkken.

Husk at tilmede dig mit nyhedsbrev hvis du vil først i køen, når der er nye varer. Du kan altid melde dig af igen, og jeg sender kun, når der er nye varer.

gamle franske cafeskåle

Smukke gamle cafe skåle findes med flid.

Jeg finder dem på markeder i frankrig. Man må tidligt op og gå mange kilimeter hver dag, for at finde dem. Ofte flere markeder og byer om dagen, hvis man virkelig skal have noget med hjem. Mange gange er der revner og skår, der overstiger kvalitetsgrænsen for patina. De er tit meget beskidte, pakket i avispapir og klude og gribbene står på nakken af dig, mens du hurtigt må beslutte dig.  Men hvor er det skønt når man finder et flot par eller en lille stable hvide cafeskåle under et bord eller bag noget andet, som udstilleren ikke har fået væk. Efter en lang dag , godt fransk mad og lidt vin, så sover man godt på det lokale hotel.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

9 + 12 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489