fbpx

Litografier i gamle franske sølvrammer

Litografier fra kendte franske kunstnere i gamle franske vintage sølvrammer.

Litografier i antikke franske sølvrammer fra kendte kunstnere som Picasso, Braque og Miro passer rigtigt godt ind i den moderne boligindretning.

Vintage billedvæg.

En – to – mange billeder sat sammen til en billedcollage er meget oppe i tiden. Det dejlige ved en billedvæg er, at den principielt aldrig bliver færdig. Den startes som en lille samling af 3-4 billeder som efterfølgende kan udvides. Billeder kan skiftes og flyttes rundt i en uendelighed.

Sådan laver du en billedvæg.

De smukke gamle sølvrammer får din billedvæg til at hænge sammen og de løfter samtidigt de gamle kunstværker og understreger en eksklusiv boligstil.

Jegbruger som regel gulvet til at øve mig på, når jeg laver forslag til nye billedcollager. På den måde undgår man for mange huller i væggen og man kan let opmåle den ydre ramme, som man har til rådighed og opmåle hvor på væggen, der skal slås søm i.

Hvis du vil videre med litografiet.

Hvis du gerne vil vide mere om litografiet, hvordan det laves og hvad de forskellige begreber skal forstås kan du hente viden og inspiration på magasinetkunst.dk

Billedcollage fra Villaverte

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

4 + 7 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489