fbpx

Litografier

Litografier fra kendte kunstnere i gamle franske sølvrammer. Lige til at hænge op på væggen med nyt passepartout og ophæng. Brug det til din billedcollage, billedvæg eller som selvstændige værker.

De smukke gamle vintage rammer passer rigtigt godt til den lyse nordiske bolig indretning og  giver værkerne et særligt løft som ikke fås med nye billedrammer.

Litografier fra kendte kunstnere

Litografier fra kendte franske kunstnere i gamle franske vintage sølvrammer.

Litografier i antikke franske sølvrammer fra kendte kunstnere som Picasso, Braque og Miro passer rigtigt godt ind i den moderne boligindretning.

Vintage billedcollage til din væg.

De smukke gamle sølvrammer får din billedvæg til at hænge sammen og de løfter samtidigt de gamle kunstværker og understreger en eksklusiv boligstil.

En – to – mange billeder sat sammen til en billedcollage er meget oppe i tiden. Det dejlige ved en billedvæg er, at den principielt aldrig bliver færdig. Den startes som en lille samling af 3-4 billeder som efterfølgende kan udvides. Billeder kan skiftes og flyttes rundt i en uendelighed.

Jeg bruger som regel gulvet til at øve mig på, når jeg laver forslag til nye billedcollager. På den måde undgår man for mange huller i væggen og man kan let opmåle den ydre ramme, som man har til rådighed og opmåle hvor på væggen, der skal slås søm i.

Billedcollage fra Villaverte

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

13 + 15 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489