fbpx

Miro plakater og litografier

Gamle Miro plakater og Miro Litografier monteret i originale antikke fransk sølvrammer som passer godt til moderne boligindretning enkeltivs eller samlet i en billedvæg.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Miro litografier fra Villaverte

Jean Miro – Spansk kunster fra 1893 til 1983

Jean Miro kom fra en borgerlig familie hvor faderen var urmager og moderen arbejde som guldsmed. Han startede selv som bogholder i erhvervslivet, men fik et nervesammenbrud og valgte herefter, at vie sit liv til kunsten.

I 1919 besøgte han første gang Paris og holdt herefter til i Paris om vinteren og om sommeren opholdt hans sig i Montroig i Spanien omkring 100 km SV for Barcelona.

Miro eksperimenterede og igennem sin lange karriere med mange forskellige materialer og kunstformer. Mest kendt er han for sine klare farver, de ikoniske keramikfigurer og surealistiske billeder og litografier.

I 1976 blev Joan Miro Foundation Center of Contemporary Arts oprettet i Barcelona og er i dag en kæmpe attraktion og forretning , med museum og udstillinger.

Hos Villaverte er vi naturligvis også begejstrede for Miro og hans skønne udtryk. Jeg finde gamle tryk og plakater, som jeg indramme i de smukke gamle sølvrammer. Den smukke patina i disse antikke sølvrammer fra starten af 1900 årene, hvor det sorte harepikslim under sølvet titter frem, fremhæver de sorte streger og figurer i Miros billeder og giver hele billedet karakter og styrke.

 

 

 

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

1 + 6 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489