fbpx

Litografier og plakater fra kendte kunstnere.

Villaverte kombinerer udvalgte Litografier og Plakater fra kendte kunstnere som Picasso, Braque og Miro og sætter dem i ægte antikke franske vintage sølvrammer med nyt passepartout. De unikke antikke sølvrammer med hver sin patina, udvælges omhyggeligt til det enkelte kunstværk, for at skabe harmoni og dynamik i det færdige billede.

Billeder fra Villaverte er derfor helt unikke i deres udtryk og enkelthed.

Antikke fransk sølvrammer fra Villaverte

Kend din antikke franske sølvramme på kvaliteten

Antikke franske og svenske sølvrammer er lette at kende på den glatte overflade og den mørke mørke patina, der titter frem under sølvbelægningen.

En ægte antik sølvramme er bygget på en ramme af træ, belagt med gips og grundet med en harpiks baseret lim. Normalt er den sort eller rød. Denne lim er vandbaseret. Limen fugtes med en svamp og tynde blade af sølv fæstnes og glattes ud på selve rammen. Herefter afsluttes med en shellak baseret klar lak,  der sikrer at sølvet ikke oxiderer og limen ikke opløses af fugt.

Der findes billigere efterligninger, hvor sølvet er malet på, men det giver en ru og knubret overflade og den smukke overfalde fra de ægte rammer og den naturlige patina og slid på rammerne der spiller op mod kunstværkerne  mangler fuldstændigt.

Villaverte samler de ægtet sølvrammer ind fra Franske og Svenske antikhandlere og matcher dem op med de smukke gamle værker fra kendte kunstnere.

 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

9 + 11 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489