fbpx

Gamle og antikke svenske møbler

Gamle og antikke svenske møbler med gustaviansk stil , enkelthed og slanke ben.  Vi har et særligt udvalg af møbler på Villaverte. Små borde med slanke ben er min favorit. De passer alle steder i boligen, som sideborde, små skriveborde, borde i entreen og i stuen.

Gustavianske møbler fra Villaverte
Gamle møbler fra Villaverte
Gamle møbler fra Villaverte
Skønne lyseblå klapstole
Gaamle møbler fra Villaverte

Vi finder også smukke arkitekttegnede stole der er gode at sidde på. Bauhaus stole, franske tolix stole og danske designer stole når vi støder på dem. Og så dem vi ikke kan stå for, det kan være barstole  eller gamle smukke havestole. Få din inspiration her.

Klik på et produkt for at se flere billeder samt beskrivelse og mål af varen .

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og få besked når der er nye varer.

Viser alle 2 resultater

Gamle og antikke svenske møbler

Antikke gustavianske møbler og tidsmæssigt efterfølgende gamle svenske møbler passer perfekt ind i tidens krav til elegance og enkelthed. De lyse farve nyancer i grå, blå og grøn holder den dag idag i morderne boligindretning.

Gamle svenske borde

Smukke gamle små svenske borde med en lille skuffe eller en hylde er meget anvendelige i moderne boligindretning. Afhængigt af størrelsen anvendes de som små skriveborde, sideborde til stole og sofaver eller som afsætnings og pynteborde langs væggen i alle rum.

Jeg udvælger borde med lange slanke ben uden udskæringer og dikkedarer. De næsten svæver i rummet og er meget smukke og elegante.

Gustavianske svenske møbler.

Antikke svenske gustavianske møbler er stærkt efterspurgt og svære at finde. Tidsmæssigt blev de lavet fra slut 1800 tallet  og indført af Kong Karl Gustav. Han var inspireret af den franske Louis Philippe stil. Stilen blev kopieret i sverige og præger stadig det nordiske møbeldesign og vi elsker at anvende i nutidens indretning.

Hos Villaverte  lykkes det en geng imellem at finde disse smukke møbler.

Gamle og antikke svenske møbler

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan.