fbpx

Gamle franske vinglas.

Gamle franske vinglas. Ballonglas – krystalglas og glas med fine cisselerede dekorationer. Skønne unike håndlavede glas til din bordækning.

Husk at tilmede dig mit nyhedsbrev hvis du vil først i køen, når der er nye varer. Du kan altid melde dig af igen, og jeg sender kun, når der er nye varer.

Gamle glas fra Frankrig

Gamle glas fra Frankrig.

Smukke antikke og gamle vinglas fra frankrig har noget specielt over sig. De er normalt ikke så store som som de glas vi anvende i dag, men til gengæld har de charme og pryd som er unik og adskiller sig fra de moderne glas som man ser i de fleste restaurenter.

Hvis du vil hygge, skille dig ud fra mængden og vise dit personlige valg, så er gamle antikke glas det rigtige valg. Her på Villaverte finde du et stort udvalg af forskellige glas og i meget forskelligt antal.

Se her hvordan vinglas og glas i det hele taget placeres bedst i din borddækning.

Hvis du vil dybere ned i galssene’s verden med nutidens øje og studere hvilken type og størrelse glas du skal vælge til den enkelt vin kan du se meget mere her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

8 + 10 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489