fbpx

Gamle Franske Vintageting

Gammel fransk vintage. Gamle ting fra markeder i Frankrig til tidens boligindretning. Indret dig med gamle franske vintage ting, som du finder her på siden. Du kan udemærket blande med nye og gamle ting, som du har i forvejen.

Indretning med fransk landstil skal ikke nødvendigvis være en 100% udskiftning af det hele. Jeg blander selv nyt med gammelt. På den måde får du en personlig indretning, som du kan udvikle hen ad vejen.

Gamle og antikke svenske møbler
Franske hattehoveder
Fransk Brocante fra Villaverte
Fatttigmandssølv fra Villaverte

Blandede franske vintageting fra lokale loppemarkeder i hele Frankrig.

Jeg finder de fleste af mine ting på professionelle antikmarkeder og hos antikvitetshandlere i Frankrig. Ofte er det svært at gå forbi de mange dejlige ting som passer ind i den Nordisk boligindretning.

Franske Hattehoveder

De franske hattehoveder er en evig inspiration til pynt i hjemmet. Det rå træ i smukke former pynter overalt. Hattehovederne blev brugt som formgivning af filthatte. Modisten som hattemageren også kaldes havede et utal af disse forme og heldigvis har mange af disse overlevet moderne produktionsmetoder. Der uddannes stadig modister og nye hatttebutikker dukker op med skønne hatte.

Franske Spækbrædder

De tykke fransk spækbrædder af træ pynter også i køkkenet og til servering af ost og pølser. En stor stabel på køkkenbordet signalerer overskud og madglæde.

Fransk Salatbestik

Gamle franske salatbestik er også en fin ting. De smukke håndtag af sølv er smukt dekoreret i at utal af mønstre og faconer. Gaffel og ske enden er lavet af ben, hårdet træ og de fineste af sort ibenholt.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

15 + 9 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489