fbpx

Køb dine smukke gamle glas hos Villaverte

Køb dine gamle smukke glas hos Villaverte. Se det store udvalg af glas.
Alt fra sifonflasker til franske gamle champagneglas og vaser. Hvis du vil vide mere om gamle glas er dette Simpelthen ALT om glas uendeligt.

Få besked når jeg har nye glas !

Viser 1–30 af 358 resultater

Gamle glas

Gamle glas giver ekstra glød og stil over din borddækning. Ofte er de lidt forskellige fordi de er håndlavet. Da glas reelt er et flydende materiale, kan gamle glas godt være skæve og ujævne, ligesom gamle ruder i vinduer kan være bulede. Gamle krystalglas er som regel helt skarpe og give en høj klingende tone ved stød fra en negl eller andre glas. Men pas nu på, neglen er nok.

Champagneglas.

Champagneglas findes i to hovedformer champagnefløjter og champagneskåle. Champagnefløjter er høje og slanke og holder på boblerne, mens champagneskåle er flade og åbner for at boblerne kan slippe fri. Alt afhængigt af champagnens kvalitet, smag og sødme, kan man forbedre oplevelsen med det rigtige glas.. Begge typer fås i almindeligt glas og krystalglas som er tyndere og forfiner kvalitetsoplevelsen.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

4 + 15 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489