fbpx

Plakater

Originale vintage plakater & Gamle franske kunstplakater. Se det unikke udvalg af originale vintage plakater & gamle franske plakater.

Jeg opdaterer jævnligt siden med franske kunst plakater. Tilmeld dig nyhedsbrevet , så får du besked, når der er nye varer på Villa Verte.

Plakat

Gamle vintage plakater og franske kunstplakater

De gamle originale plakater og Kunstplakater sælger jeg dels som indrammet i gamle franske sølvrammer og dels som uindrammede. Udfordringen med at finde gamle franske sølvrammer til de helt store plakater er næsten urealsistisk. Samtidigt er der også flere holdninger til hvad en stor plakat skal indrammes i.

De fineste plakater er fremstillet med litografisk tryk og derfor kvalitetsmæssigt fuldt på højde med litografier. Dog er de sjældent underskrevet og nummereret.

Plakater er oprindeligt anvendt som opslag og information, senere begyndte man at bruge plakater til markedsføring og først omking år  1900 begyndte man, at anvende kunstnere til udføring af det grafiske arbejde.  De fleste kunstplakater som vi kender og værdsætter dem er derfor fra første halvdel af 1900 tallet og fremover.

Vores værdsatte franske kunstnere og mange andre naturligvis har lavet et væld af skønne kunstplakater. Dels til egne udstillinger , men også til andre formål. Picasso lavede foreksempel i flere år en plakat til den årlige lokale tyrefægtning i Vallauris.

Se mere om plakater her

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

14 + 13 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489