fbpx

Matisse

Henri Matisse litografier og kunstplakater i originale franske sølvrammer. Matisse var en af grundlæggerne af moderne kunst i det 20. århundrede. Han karakteristiske sorte streger og motiver matcher perfekt de antikke franske sølvrammer såvel i farve som oprindelsesland.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og følg mig på Instagram på villavertecph

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Henri Matisse

Henri Matisse

Henri Matisse blev født den 31. december 1869 i Le Cateau-Cambrésis, en lille by i det nordlige Frankrig. Efter at have påbegyndt jura studeret, begyndte han at studere kunst i 1891 i Paris. I starten var Matisse påvirket af de impressionistiske malere, men senere udviklede han sin egen unikke stil. I 1905 udstillede han og en gruppe andre malere deres værker på Salon d’Automne i Paris. Kritikere blev overrasket over disse kunstneres klare farver og dristige penselstrøg og kaldte dem “Les Fauves” (De vilde dyr).

Matisse fortsatte med at eksperimentere med farve og form gennem hele sin karriere og blev til sidst en pioner inden for den moderne kunstbevægelse. Hans stil blev mere og mere abstrakt, da han søgte at udtrykke følelser og følelser gennem farve og streg frem for realistisk repræsentation. I hans senere år blev Matisses helbred dårligere, og han var bundet til en kørestol. På trods af dette fortsatte han med at skabe kunst, ofte ved at bruge papirudskæringer som sit foretrukne medium.

Matisses arv som en af ​​de vigtigste kunstnere i det 20. århundrede kan ikke overvurderes. Hans indflydelse kan ses i utallige andre kunstneres værker, og hans dristige brug af farver og form inspirerer fortsat nye generationer af malere og designere. Hans værker kan ses på museer og gallerier rundt om i verden, og han hyldes for sine bidrag til kunstverdenen og udviklingen af ​​moderne kunst.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

12 + 8 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489