fbpx

Gammel PORCELÆN

Gammel porcelæn fra Frankrig og Sverige, cafeskåle, salatskåle, fade og meget mere. Smukt patineret porcelæn personligt udvalgt på markeder og i Brocante butikker. Fransk porcelæn har en helt speciel  formgivning og udstråling af en svunden tid med ro og charme. 

Gammelt porcelæn fra Frankrig og Sverige.

Gammelt porcelæn fra Frankrig har en helt speciel æstetisk effekt på din borddækning og indretning. Jeg bruger selv udelukkende fransk porcelæn til fade og skåle. I hverdag som til fest, tager maden sig altid bedst ud, når den serveres i elegante skåle eller flotte fade.

De franske fade til fisk, kød og ikke mindst kager er ligesom designet til at sætte rammen om maden. Jeg foretrækker hvidt porcelæn til måltidet, mens musselmalet er rillet porcelæn passer perfekt til kager og deserter.

De franske cafeskåle er ofte til pynt, men jeg bruger dem også til snack får maden og “goodies” til kaffen og på sofabordet.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

2 + 4 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489