fbpx

Antikke franske lysestager

Antikke franske lysestager i sølv, pletsølv, zink  og patineret bronce. Gamle franske lysestager  går aldrig af mode. De passer flot ind i moderne indretning og giver din boligindretning en personlig signatur.

Husk at tilmede dig mit nyhedsbrev hvis du vil først i køen, når der er nye varer. Du kan altid melde dig af igen, og jeg sender kun, når der er nye varer.

Franske sølv lysestager

Franske sølv lysestager

Smukke gamle franske stager i pletsølv eller rent sølv, går klart ind på førstepladsen i ethvert hjem. Uanset stil sætter de straks niveauet og signalerer overskud og enkelthed.

Antikke tin lysestager

Antikke tin lysestager

Smukke gamle franske lysestager i tin giver et afdæmpet sikket look i din boligindretning. De hygger og kan placeres overalt. Selv uden lys er de meget dekorative.

Antikke tin lysestager

Antikke franske kirkestager

Gamle fransk kirkestager udgør en særlig del af den franske kultur og religion. De er lavet af bronze og forgyldt med bladguld. De er lavet fra helt små stager med 1 lyseholder til meget store stager med op til 12 lys.  Stagerne står typisk på en trebenet fod. Herfra skyder en stamme op, der typisk kan forgren sig i flere stammer og sidegrene med blade og blomster i metal eller i opalline eller porcelæn.

Den trebenede fod er et symbol på treenigheden. Blomster, korn og drueklaser er symbol på frugtbarheden. Blomsterne er typisk fransk liljer, franske roser og blomsterknopper.

Tidsperioden er 1850 – 1950 og har dels stået i kirkerne, men er også blevet brugt i private hjem med husaltre og lokale kapeller.

Fattigmands sølvlysestager

Antikke franske lysestager i fattigmandssølv

Fattigmandssølv er glas, der blev blæst som dobbelt vægget glas. Derefter er det forsølvet mellem lagene med en flydende forsølvningsopløsning og forseglet.

Se de øvrige varer i fattigmandssølv her

Se mere om fattigmands sølv her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

3 + 10 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489