fbpx

G-Alle gamle glas

Gamle glas fra Frankrig

Jeg finder de gamle glas på markeder og i brocanter i Frankrig. Disse glas har en ekstra charme og fine finesser i facon og ciseleringer. Og de giver ekstra glød og stil til din borddækning. Det rigtige glas øger smagsoplevelsen, og den æstetiske oplevelse ved bordet. Hos Villa Verte finder du gamle champagne glas både champagen fløjter, champagne skåle og fint ciselerede rødvinsglas og dessertvins glas.

De gamle franske vinglas er ikke så store som nutidens glas. Specielt rødvinsglassene er vokset i størrelsen. Det er jo hyggeligt, men datidens glastørrelser var nok lidt mere tilpasset sundheds kroppens behov.

Jeg er også glad  de franske sifonflasker i skønne lyse farver, der lyser op i din boligindretning. Se dem her på siden.

Champagnefløjter

De flotte høje og slanke champagnefløjter en nok de mest typiske af de gamle champagneglas. De skønne bobler fanges i glasset og sprudler i ganen og lidt i næsen når der drikkes af dem.

Champagneskåle

De franske champagneskåle vinder stårre og større indpas. Champagnen får større overflade i disse glas og boblerne forsvinder hurtigere, hvorved selve vinen smager af mere og dem der ikke bryder sig så meget om boblerne kan bedre lide at drikke champagne af disse glas.

Sifonflasker

De smukke franske sifonflasker i et utal af varianter og farver er uimodståelige. Mange har logoer graveret ind i glasset. Disse logoer fortæller hvor den enkelte flaske kommer fra, hvilken leverandør og egn i landet de først er blevet solgt i. Lidt af et samlerobjekt.

Viser 1–9 af 58 resultater