fbpx

P-Hvidt fransk porcelæn

Gammelt hvidt porcelæn.

Gammelt hvidt porcelæn fra frankrig, fundet på franske markeder og i brocante butikker. Smukt hvidt fransk porcelæn til din boligindretning og borddækning. Store hvide porcelænsskåle og gamle hvide franske lagkagefade er dekorative oven på skabe eller i vindueskarmen.

Gammelt Hvidt Fransk porcelæn.

Smukke hvide fransk porcelænsskåle, elegante hvide franske suppeterriner, nogle med smukt kryllede hanke og håndtag, formet som vindrueklaser eller vinranker, eller blot smukt svungne linjer i helt enkel stil. Disse smukke hvide brugsting taler sit eget sprog og præsenterer maden på den bedste måde.

Franske ovale porcelænsfade.

De gamle ovale fade bruger jeg hver dag til servering af fisk, kød og grøntsager. Et fad til hver ting, smukt og enklet.

Store franske salatskåle.

De gamle hvide franske salatskåle bruger jeg ganske enkelt til salat. Uden dikkedarer, fyld bunden af fadet med en god olivenolie og tilsæt en lige så god og velsmagende balsamico – 1-2 spiseskefuld. Fyld op med al slags salat. og fatiger med et gammelt fransk salatsæt.

Jeg har selv 3 størrelser som jeg skifter imellem afhængigt af hvor mange vi er og hvad middagen iøvrigt består af.

Hvide franske cafeskåle.

Gamle hvide franske cafeskåle bruger jeg til til snack, slik og andet tilbehør. Men også til skyr om morgenen, og til at gemme aftenens rester i køleskabet til næste dag. F.eks en gang råkostsalat, som jeg tager direkte til morgenmad i den samme skål. Nemt og elegant.

Smukke gamle franske suppeterriner.

Mest til pynt må jeg nok indrømme, men at serevere en lækker suppe om efteråret, eller en kold gaspaccio på en var sommerdag gør ikke suppen ringere af at blive præsenteret i disse evigt  smukke suppeterriner.

Gamle franske skåle med tud.

Gamle franske skåle med tud er bare ikke til at stå for. Reelt en tidligere version af “Magrethe skålen” . Den har same funktion. I disse tider skal den alligevel vaskes i hånden, det virker bare mere gedint og lækkert i en hvid fransk porcelænsskål.

Viser 1–9 af 31 resultater