fbpx

A-Plakater

Gamle vintage plakater og franske kunstplakater

De gamle originale plakater og Kunstplakater sælger jeg dels som indrammet i gamle franske sølvrammer og dels som uindrammede. Udfordringen med at finde gamle franske sølvrammer til de helt store plakater er næsten urealsistisk. Samtidigt er der også flere holdninger til hvad en stor plakat skal indrammes i.

De fineste plakater er fremstillet med litografisk tryk og derfor kvalitetsmæssigt fuldt på højde med litografier. Dog er de sjældent underskrevet og nummereret.

Plakater er oprindeligt anvendt som opslag og information, senere begyndte man at bruge plakater til markedsføring og først omking år  1900 begyndte man, at anvende kunstnere til udføring af det grafiske arbejde.  De fleste kunstplakater som vi kender og værdsætter dem er derfor fra første halvdel af 1900 tallet og fremover.

Vores værdsatte franske kunstnere og mange andre naturligvis har lavet et væld af skønne kunstplakater. Dels til egne udstillinger , men også til andre formål. Picasso lavede foreksempel i flere år en plakat til den årlige lokale tyrefægtning i Vallauris.

Se mere om plakater her

Viser alle 8 resultater