fbpx

A-alt billedkunst

Billedkunst med Litografier i antikke franske sølvrammer

Hos Villa Verte har jeg specialiseret mig i billedkunst med litografier i antikke fransk sølvrammer.  Det er kendte kunstnere som PicassoBraque og Miró. Men også mindre kendte som Jean Cocteau, Jorg Morin og flere andre, som passer til de smukke franske sølvrammer.

Jeg har samlet på litografier og kunstplakater i mange år. Kombineret med de originale antikke franske sølvrammer, indrammes litografier med nyt passepartout, så de enkelte værker står smukt fremhævet.

Jeg finder litografier og gamle kunstplakater hos samlere, antikvariater,  professionelle markeder og messer, hvor mit netværk hjælper mig med, at finde frem til værkerne.

Tilsvarende for sølvrammerne har jeg via mit antik og vintage netværk, på markeder og hos franske brocanter, gennem årene, etableret et nærværk der hjælper mig.

Placering af kunst i hjemmet.

Jeg bruger selv en blanding af enkelt billeder og billedvæg,  hvor et antal mindre billeder der passer sammen, anvendes som et samlet billede.

På smalle vægflader giver det næsten sig selv. Her kan kun sidde et billede eller evt. 2 over hinanden. For at sikre ro og balance bør indhold, rammer og farvervalg være afstemt.

Billedvægge bør ligeledes afstemmes, men friheden er lidt større her, hvis de enkelte billeder afbalanceres i forhold til hinanden. Det sjove ved billedvægge er, at de kan vokse og der kan byttes om på de enkelte værker, efterhånden som der kommer flere til.

Viser 1–9 af 15 resultater