fbpx

S-Louis Philippe spejle

Louis Philippe Sølvspejle

Når vi taler fransk antik og hele stilen bag moderne boligindretning, kommer man ikke uden om disse antikke spejle. Fra helt små sølvspejle på 50x 35 cm til de helt store spejle på over 2 meter, med store kroner med våbenskjolde , vinsymboler og frugtbarhedssymboler, så  passer de simpelthen bare ind overalt i tidens boligindretning.

Hvor stort skal spejlet være?

Principielt kan man sige at det aldrig kan blive for stort. Der skal naturligvis være plads, hvor det skal være, men den oprindelige værdi var, at det skulle være overdådigt. Det antikke sølvspejl skal fylde i rummet og skal vise rummet og dermed gøre det større end det er.

Hvor skal Louis Philippe spejlet sidde ?

Man kan med fordel placere de gamle Louis Philippe sølvspejle, så vinduerne spejles i rummet. Derved får men mere dagslys i rummet og man kan via det originale spejlglas se se sin have eller udsigt gennem vinduet, fra andre vinkler end ved direkte udsyn. Placering mellem vinduer kræver, at der er stor afstand mellm vinduerne.

Det er ikke meningen, at man skal spejle sig selv eller gæster som sådan. Det er rummet det drejer sig om. Undtaglesen er entrén eller walk in, har giver det god mening at have et stort gulv til loftspejl som entre spejl.

Villaverte og de antikke franske  sølvspejle.

Jeg finder de gamle smukke antikke fransk spejle hos specialforhandlere og på professionelle markeder i frankrig. Ofte er de beskadiget og skal renoveres.  Det er et stor arbejde og kræver omhu og stor tålmodighed og udføres kun af få firmaer i Danmark.

Viser alle 9 resultater