fbpx

BILLEDKUNST

Villa Verte er specialiseret i kunst & antikke franske sølvrammer

✓ Billedkunst
✓ Franske antikke sølvrammer
✓ Antikke billedrammer.

Jeg parer de enkelte litografier med de Franske vintage sølvrammer, så de sammen fremstår smukt og passer til den lyse nordisk boligindretning.

Jeg syntes at smukke gamle litografier passer bedst i gamle billedrammer. En antik sølvramme passer utroligt godt til de fleste litografier, hvor jeg forsøger at ramme en enkelthed og balance mellem billeder og de gamle billedrammer.

Litografier i antikke franske sølvrammer

 

Hos Villa Verte har jeg specialiseret mig i kunst i antikke fransk sølvrammer. Det er kendte kunstnere som Picasso, Braque og Miró, men også de mindre kendte Jean Cocteau, Jorg Morin og flere andre, som jeg finder passer sammen med de smukke franske sølvrammer og danner rammen om den Franske vintage og Nordiske boligstil.

Jeg har samlet på litografier og anden kunst i mange år. Kombineret med de ægte antikke franske sølvrammer, indrammes litografier og tryk med nyt passepartout, så de enkelte værker står smukt fremhævet.

Jeg finder litografier mv. hos samlere, antikvariater og professionelle markeder og messer, hvor mit netværk hjælper mig med at finde frem til værkerne.

Tilsvarende for sølvrammerne har jeg via mit vintage netværk på markeder og hos franske brocanter gennem årene, etableret et nærværk der hjælper mig.

Placering af kunst i hjemmet.

Jeg bruger selv en blanding af enkelt billeder og billedvæg,  hvor et antal mindre billeder der passer sammen, anvendes som et samlet billede.

På smalle vægflader giver det næsten sig selv. Her kan kun sidde et billede eller evt. 2 over hinanden. For at sikre ro og balance bør indhold, rammer og farvervalg være afstemt.

Billedvægge bør ligeledes afstemmes, men friheden er lidt større her hvis de enkelte billeder afbalanceres i forhold til hinanden. Det sjove ved billedvægge er at de kan vokse og der kan byttes om på de enkelte værker efterhånden som der kommer flere til.

Braque litografi

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Villavertes nyhedsbrev og få besked, når vi har nye og spændende varer og stærke tilbud. Vi sender mails ud ca en gang om måneden.

RING ELLER SEND OS EN MAIL 

3 + 9 =

ADRESSE

Ole Steffens Vej 5, 1.
2930 Klampenborg
Danmark

KONTAKT

+45 30271179
pernille@villaverte.dk
CVR-nr 31531489